T +32 (0)11 26 03 60 |
E info / aewsecurity, be
FR

Voorstelling

AEW Security is een jonge onderneming die zich toelegt op de beveiliging van professionele omgevingen. We bieden onze opdrachtgevers daarin een totaalpakket. Aan het begin van het traject onderzoeken we samen de behoeften en noden. We analyseren daarbij wat van waarde is in het gebouw of voor de onderneming (producten, informatie). Het beveiligingsplan dat hieruit voortvloeit, is gespecialiseerd maatwerk. Onze vakbekwame technici zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van dit ontwerp.

Doorheen heel dit traject van ontwerp tot oplevering heeft onze opdrachtgever één aanspreekpunt. Deze contactpersoon kent de verwachtingen en beheerst zijn dossier door en door. Zo kunnen we onze klanten de beste service garanderen.

Om na de oplevering zeker te zijn van een feilloos bewakings- en beveiligingssysteem kunnen onze klanten een beroep doen op ons serviceteam. Een sterk team van gedreven servicetechnici staat 24/7 paraat om onze klanten met een glimlach verder te helpen.

AEW Security werkt vanuit kantoren in Antwerpen en Hasselt. Zo zijn we altijd dicht bij onze opdrachtgevers in heel Vlaanderen.

Totaalaanpak, de klok rond

Een professionele omgeving professioneel beveiligen, dat is waar AEW Security voor staat. Samen met u onderzoeken we uw noden en werken we een gespecialiseerd advies op maat uit. Geen enkele sector is ons daarbij vreemd: we hebben ervaring in kmo’s, winkelketens, scholen, musea, zware industrie, rust- en ziekenhuizen. Ons team neemt uw beveiligingsproject van a tot z in handen, van de installatie van een inbraak- of branddetectiesysteem over toegangscontrole met camerabewaking tot en met een volledige integratie in een gebouwbeheersysteem. Na de oplevering kunt u voor het onderhoud rekenen op ons gemotiveerd serviceteam dat 24/7 met de glimlach voor u klaar staat.

Sectoren

AEW Security voert beveilings- en bewakingswerken uit in verschillende sectoren van de professionele markt. Zo installeerden we onze oplossingen al in volgende sectoren:

  • Industrie, chemie
  • KMO's
  • Rust- en ziekenhuizen
  • Recreatie en domeinen
  • Musea
  • Scholen
  • Winkelketens

Erkend beveiligingsspecialist

AEW Security is door het Ministerie van Binnenlandse Zaken erkend onder het nummer 20 1779 04. Daarnaast beschikken we als erkend installateur over een INCERT-certificatie onder het nummer A-0138 en installeren wij enkel INCERT-gekeurde inbraakcentrales en toebehoren. Dit INCERT-kwaliteitslabel uit zich niet alleen op technisch vlak, maar ook qua gebruiksgemak. Onze producten komen van professionele verdelers die net als ons een degelijk voorraadbeheer en een hoogstaande dienst na verkoop nastreven.

De kwaliteit van INCERT staat onder voortdurende controle van onafhankelijke certificatieorganismen. Het initiatief krijgt bovendien de steun van de volledige veiligheidssector, verzekeringsmaatschappijen en -makelaars, consumentenverenigingen en gespecialiseerde studiebureaus. Kortom, uw beste garantie op topkwaliteit!

Daarnaast is AEW Security een erkend aannemer. Klasse: 2. Categorie: P1. En zijn we VCA* gecertificeerd

INCERT: A-0138

Logo INCERT

MBZ: 20 1779 04

Logo IBZ

VCA: 15 SMS 2308

Logo VCA